" " " "
top of page

TANKKEURING & TANKCONTROLE: MAZOUTTANK CONTROLEREN EN KEUREN! 

Het keuren van uw stookolietank is wettelijk verplicht, om de veiligheid van uzelf, uw familie en omwonenden te waarborgen. De regels die gelden voor de keuring van stookolietanks, zijn echter niet voor iedereen dezelfde.

Bedrijven moeten hun stookolietanks standaard om de twee jaar laten controleren en keuren – net als particulieren met een tank die groter is dan 5.000 liter. Is uw tank kleiner? Dan hoeft u slechts om de 5 jaar een keuring te laten uitvoeren. Tijd voor uw tankkeuring of tankcontrole ? Wij zijn actief in Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant. Ook voor het reinigenneutraliseren of verwijderen van uw mazouttank zit u goed bij ons. 

Tankkeuring laten uitvoeren: waarom?

Tankcontroles en tankkeuringen worden in eerste instantie uitgevoerd voor de veiligheid. Daarom kunnen ze enkel voltrokken worden door een erkend expert. Zaakvoerder Rudy van Technitank in Beringen is een erkend mazouttechnicus. U kunt dus op ons rekenen om uw tankcontrole uit te voeren.

Een andere reden waarom u uw tank regelmatig moet laten controleren, is het rendement. Door uw tank te laten keuren, bent u 100% zeker dat ze optimaal functioneert én dat u geniet van een maximaal rendement.

Keuring mazouttank Limburg: hoeveel kost dat?

Het controleren en keuren van uw stookolietank of mazouttank hoeft niet duur te zijn. Voor slechts 135 euro kunt u uw ondergrondse en bovengrondse tank laten keuren door onze specialisten. 

Contacteer ons nu voor tankcontrole en tankkeuring in Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant aan een goede prijs!

bottom of page