" " " "
top of page

BOVENGRONDSE MAZOUTTANK PLAATSEN?

Wij kunnen uw bovengrondse stookolietank plaatsen in heel Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

Veilige opslag van mazout

Een nieuwe bovengrondse mazouttank plaatsen of uw oude stookolietank verwijderen en vervangen door een nieuwe veilige, dubbelwandige bovengrondse mazouttank?  Technitank Limburg is als erkend stookolietechnicus de specialist in het plaatsen van bovengrondse mazouttanks. Wij bieden u graag professioneel advies op maat van de situatie, noden, locatie en gebruik, voor een veilige opslag van mazout.

Dubbelwandige tank

Wij plaatsen dubbelwandige, bovengrondse mazouttanks in staal met een hoogwaardige coating tegen roest. De tanks zijn voorzien van een overvulbeveiligingssysteem. In tegenstelling tot enkelwandige tanks, die moeten uitgerust worden met een speciale inkuiping, kunnen dubbelwandige tanks zo geplaatst worden.

Totaalservice in bovengrondse tanks

Technitank Limburg biedt een totaalaanpak in tankservice, van tankreiniging en tankneutralisatie, tot tankkeuring, tankverwijdering en tankinstallatie. Wat we echter niet doen, is het plaatsen van kunststof tanken of ondergrondse tanks, hiervoor dient u een andere specialist in te schakelen.

Uw oude stookolietank vervangen door een nieuwe bovengrondse mazouttank?

De installatie van een nieuwe bovengrondse mazouttank kan ook in combinatie met een tankneutralisatie van uw oude stookolietank die we opvullen met BENEFIL, een recycleerbare oplossing. Hierbij kunnen we ook bruikbare mazout overpompen.

Contacteer Technitank Limburg als u een mazouttank wil plaatsen in Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant:

wij komen steeds bij u ter plaatse om de situatie te bekijken en u een correcte offerte te overhandigen.

bottom of page